Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Stjerne Pizza Kebab har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Stjerne Pizza Kebab i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte stjernepizzaodder.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Stjerne Pizza Kebab påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Stjerne Pizza Kebab forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Stjerne Pizza Kebab eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Stjerne Pizza Kebab kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Stjerne Pizza Kebab påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Det bedste pizzaria
Skrevet af: Pia rosendal   |   
lørdag, 19 januar 2019 kl. 18:05
Altså det smagte godt og de bragte det til den tid, de havde skrevet, men der var dressing på, selvom jeg havde fjernet det fra pizzaen under bestillingen, der var ikke hvidløg på pizzaen, det var også bestilt og ingen gongozola ost på heller. Men det smagte godt, og tænker det gerne at de havde travlt iaften, pga håndbold kampen :D
Skrevet af: Jacob Snogdal   |   
søndag, 27 januar 2019 kl. 20:02
L?kre pizzaer, altid god betjening.
Skrevet af: Lis M?ller Jensen   |   
lørdag, 6 april 2019 kl. 14:11
Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres pizza, de var varme og sprøde, og med dejlige mængder af det som de skulle indeholde, jeres hvidløgsbrød er total fantastisk, og når i siger hvidløgsbrød, ja det tager man ikke fejl af, har kun rosende ord. Tak for mad
Skrevet af: jan røschmann   |   
fredag, 5 juli 2019 kl. 21:22
Jeg kan kun giv ros, jeres hvidløgsbrød var som altid i top, ligesom pizzaen var, og dejlige varme. Tak for mad
Skrevet af: jan røschmann   |   
onsdag, 27 november 2019 kl. 21:05